Vacature: Chef de partie

Chef de partie / Zelfstandig werkend kok (M/V) | FT

Vorig jaar februari zijn de voormalige paardenstallen, gelegen aan het voorplein van Kasteel Amerongen omgebouwd tot Restaurant Bentinck. Bentinck is een grootstedelijk restaurantconcept, waarbij de sfeer, de service en het culinair product op hoog niveau ingevuld worden. Het restaurant heeft 70 zitplaatsen, een private dining ruimte voor 20 personen en een wijnkamer en is 6 dagen per week open voor lunch en diner. De doelgroep bestaat uit mensen die van kwaliteit houden en een gezonde lifestyle belangrijk vinden. Het restaurant is niet alleen voor lokale fijnproevers, maar ook voor gasten uit de regio Utrecht-Amersfoort-Arnhem. Er wordt komend jaar gestreefd naar een bib-gourmand en/of een gault milliau vermelding.

De keuken van Bentinck is eveneens verantwoordelijk voor de culinaire invulling van de zakelijke en particuliere evenementen op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal. Op deze locaties wordt hetzelfde niveau nagestreefd die we onze gasten in het restaurant bieden.

Nieuwe keuken en culinair concept

De Chef Tommy Janssen heeft een achtergrond in topbedrijven (o.a. de burgemeester* en la Rive*) en kookt met zijn brigade in de hagelnieuwe open keuken, met aandacht voor pure, eerlijke producten, verfijnde smaken en innovatieve presentaties. Groenten hebben een grote rol in de gerechten, deze worden onder andere betrokken uit de moestuinen op het landgoed. Daarbij is het werken met duurzame (streek) producten belangrijk. Maître Arnoud Pot (o.a. de Nederlanden*) stuurt de bediening aan, waarbij er veel aandacht wordt gegeven aan service en gastbeleving.

Het restaurant wordt ondanks dat het pas net open is al goed gevonden door fijnproevers en terugkerende gasten, en heeft een aantal mooie en veelbelovende recensies ontvangen. Dit maakt dat we het het keukenteam graag op korte termijn willen uitbreiden.

Je profiel:

- Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of je beschikt over relevante werkervaring.

- Je bent zeer gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen, om –mede- het restaurant op de culinaire kaart van Nederland te zetten.

- Je bent jong, leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te blijven groeien.

- Als persoon ben je verantwoordelijk, flexibel, communicatief sterk, collegiaal en zeer gast- en servicegericht. Je bent op de hoogte van de trends en behoeften en bent zeer gemotiveerd je hierin te blijven ontwikkelen

- Je bent (bij voorkeur) woonachtig in de regio.

Tot slot: Buitenplaats Amerongen en Restaurant Bentinck zijn groeiende bedrijven die zich iedere dag weer ontwikkelen. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Vanzelfsprekend: een fantastische werkomgeving op een van de mooiste landgoederen van Nederland. Maar daarnaast:

- Je komt terecht in een professioneel, dynamisch en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling;

- Ontwikkelings-en opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden;

- Toegang tot het netwerk en de voordelen van JRE;

- Een 4-daagse werkweek;

- Natuurlijk kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Tommy Janssen chefkok. Stuur deze per email naar tommy@swijnenburg.com Voor inhoudelijke vragen kun je contact met hem opnemen via 0343-455 698. Zie ook www.buitenplaatsamerongen.nl en www.restaurantbentinck.nl

aub geen aqcuisitie n.a.v. deze vacature.

Reserveren

Kies wanneer u wilt reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden