Vacature: Chef de partie

Restaurant Bentinck is een klein jaar open en nu al toonaangevend op de Heuvelrug. Bentinck is een betaalbaar restaurant, waar op topniveau wordt gekookt en groenten uit de moestuin een belangrijke rol spelen. Chef van het restaurant is Tommy Janssen, hij werkte eerder bij la Rive (*) en de Burgemeester (*). Sinds juli zijn we lid van JRE (Jeunes restaurateurs d'Europe)

Restaurant Bentinck is onderdeel van Buitenplaats Amerongen, al 10 jaar een van de top evenementen-en trouwlocaties van Nederland. 

Het gaat erg goed met het restaurant! (het is zo druk, dat we echt extra hulp in de keuken zoeken...) , lees maar eens enkele quotes van onze gasten: 

Nieuw en nu al sterwaardig

In één woord: 'geweldig'

Erg goed en verrassend

10 | Dit is een grote aanwinst voor Amerongen

Een top locatie, top bediening en brigade. En jawel ook nog lekker eten ook...

De moestuinen

Restaurant Bentinck isgevestigd op het 10 hectare grote landgoed rondom Kasteel Amerongen. Onderdeel van het landgoed zijn de moesuinen, waar voor Bentinck groenten, fruit en kruiden worden gekweekt. Het kan zomaar zijn dat je dag in de moestuin begint, de oogst moet natuurlijk wel zo vers mogelijk binnengehaald worden. 

De keuken van Bentinck kookt ook diners voor de andere locaties van Buitenplaats Amerongen: het Poortgebouw en het Koetshuis. Hier vinden besloten ontvangsten zoals huwelijken, privé feesten en congressen plaats. We hebben de keuken daar ook op ingericht. Hij is gloednieuw, lekker ruim, heeft fijn daglicht, en we koken met de nieuwste apparatuur en faciliteiten, zodat dit soepel samenloopt met het restaurant-service.

In het restaurant hebben we ook een private dining ruimte tot 20 personen. Deze "skybox"  kijkt uit op de keuken.

Als uitbreiding op onze brigade zijn we op zoek naar nieuwe collega's! 

Chef de Partie (M/V) FT 

Leerlingen keuken (M/V) vanaf niveau 3 -- vanaf september

 

Wat zoeken we in jou? 

* Je bent leergierig en enorm gemotiveerd om samen met het team iedere dag te blijven groeien.
* Je wil ook jezelf graag ontwikkelen, kunnen experimenteren met gerechten en de presentatie daarvan. Je deelt deze mening ook actief met de chef en je collega's.
* Je hebt gevoel voor smaak. 

Wat kan je van ons verwachten? 

*Een plek in een gedreven topteam natuurlijk! Het team is divers, maar deelt de liefde voor kwaliteit en een hoogstaand culinair niveau. 
* Flexibiliteit en afwisseling; de basis zal liggen in de keuken, maar de landgoederen zijn natuurlijk leuke uitstapjes. 
* Een 4-daagse werkweek. 
* We gaan jou als persoon verder ontwikkelen en te laten doorgroeien. Deels doordat wij als werkgever graag opleidingen stimuleren, maar je krijgt ook collega's die je ongetwijfeld verder kunnen helpen in je ontwikkeling.

* Toegang tot het netwerk en de voordelen van JRE

* Vanzelfsprekend kun je rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Tommy Janssen, Chef-kok. Stuur deze per e-mail naar tommy@swijnenburg.com. Voor inhoudelijke vragen kun je contact met hem opnemen via 0343-455 698. 

Reserveren

Kies wanneer u wilt reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden