Dagverse hoogwaardige ingrediënten

Bij Bentinck putten we volop uit wat de Utrechtse Heuvelrug en het seizoen ons te bieden hebben. Chef Tommy Janssen en zijn team koken met dagverse hoogwaardige ingrediënten die op ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid worden. Daarbij spelen groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op het kasteelterrein gelegen moestuin een belangrijke rol. Deze moestuin wordt volledig bijgehouden door vrijwilligers van de Stichting Kasteel Amerongen.

’s Morgens geoogst, dezelfde dag op het bord en in een volwaardige portionering, waarbij we de groenten laten schitteren.

Vlees, vis, gevogelte, wild en groente worden zo bereid dat ze hun smaak behouden en herkenbaar zijn op het bord. Bij Bentinck geniet u van eerlijk eten op topniveau voor een betaalbare prijs.

Bentinck is ook beleving, bijvoorbeeld door de onderscheidende presentatie van de gerechten, de informatie die u aan tafel krijgt over de producten en de kleine tafelbereidingen waarmee we regelmatig verrassen. Bij Bentinck gaan regionaal, gezond, smaakvol, duurzaam en betaalbaar hand in hand.

Reserveren

Kies wanneer u wilt reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden