Contact en route

Restaurant Bentinck
Drostestraat 12
3958 BK Amerongen

T  0343 20 6002
M info@restaurantbentinck.nl

Openingstijden

Geopend op dinsdag van 11.00 tot 18.00 voor koffie, lunch en afternoon tea en van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur voor koffie, lunch, afternoon tea, borrel en diner. 

Maandag en dinsdagavond gesloten. 

 

Bereikbaarheid

Komt u per auto dan kunt u op het parkeerterrein aan de Drostestraat tegenover het toegangshek gratis parkeren. Wanneer dit parkeerterrein vol is kunt u uitwijken naar andere parkeerplaatsen in het dorp.
Vanaf het toegangshek aan de Drostestraat loopt u richting het kasteel. Eenmaal over de brug ziet u rechts het kasteel en links restaurant Bentinck in de voormalige stallen van het kasteel.

Bekijk hier de informatie voor reizigers per openbaar vervoer.

Plan uw route via Google Maps

Chauffeursdienst | Eurobob

Was de avond iets té gezellig? Veilig thuiskomen kan altijd in uw eigen auto. Wij hebben een samenwerking met Eurobob, deze chauffeurs rijden u in uw eigen auto veilig weer naar huis. Bestellen kan altijd en last minute via de EUROBOB-APP of 088-365 0808.

Allergenen en dieet

Onze gerechten kunnen allergene ingrediënten bevatten. Bent u allergisch of volgt u een dieet, geeft u dit dan door bij de reservering.

Voorzieningen voor mindervaliden

Restaurant Bentinck is rolstoelvriendelijk en voorzien van een rolstoeltoegankelijke toiletruimte op de begane grond. De private diningruimte/chefstable op de verdieping is alleen bereikbaar per trap.
De afstand vanaf de openbare parkeerplaats tot Bentinck is ongeveer 200 meter. Heeft u assistentie nodig om Bentinck te bereiken dan zijn we u graag van dienst. Het is prettig als u dit bij uw reservering vermeldt.

Honden

Honden zijn op het kasteelterrein helaas niet toegestaan.

Reserveren

Kies wanneer u wilt reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden